perjantai 25. marraskuuta 2011

Joutomaan syntymäpäivät!Isomman tyttöni sanoja lainaten: "miksei aina voi olla kaupan synttärit?" Niinpä! hauskaa on ollut, ja vielä jatketaan huomenna lauantaina 10-16, ja sunnuntaina 12-18. Osassa tuotteista on ihanat syntymäpäivähinnat, (esim. kaikki Joutomaan printit 8€/kpl) ja kaupassa on myös paljon uutuuksia. Esim. Onnela Designilta, Hoplá Designilta ja Koruharakalta. Ihan uutta ovat myös Elvari korun syötävän herkulliset Lakritsi- ja vaahtokarkkikorvakorut, sekä Soma Collectionin upeat heijastimet. Niin, ja tietenkin tarjolla on myös oikeasti syötäviä herkkuja, ja glögiä. Tulee tarpeeseen tässä tuulessa! :)


Joutomaa kauppa on nyt 2-vuotias, ja Joutomaa yritykseni täytti 5v. Eivät siis ihan vauvoja enää ,vaan hyvässä kasvuiässä ;) Aika kuluu tavattoman nopeasti, enkä ehdi tehdä puoliakaan siitä mitä ajattelen tekeväni. Mm. tänne blogiin kirjottaminen on valitettavasti jäänyt vähiin. Mutta yleensä päivässäni ei vaan ole tarpeeksi tunteja, tai sitten vaan käytän aikani jotenkin hassusti :) Organisointitaitoni eivät ole parhaasta päästä. Tänä vuonna on ollut niin kiireistä ettei ole ehtinyt edes työlistoja laatia. Kunhan olen vaan heittäytynyt kulloinkin päällimmäisen asian kimppuun ja koittanut pysyä kyydissä. Välillä on tipahtaminen ollut lähellä, mutta kyydissä on pysytty :) Haaveilen siitä että voisin yhden päivän vaan AJATELLA kaikessa rauhassa :)


Viime viikonloppuna olimme Tampereella Suomen kädentaidot-messuilla. Mahtavat messut, joka suhteessa! :) Paljon ihania asiakkaita, paljon tuttavia ja ystäviä, mahdottomasti nähtävää. Oli ihana tavata taas teitä kaikkia! Laitoin kaikki kauniit sanat hyvään talteen, kiitos tuhannesti niistä!


Nähdään synttäreillä! :)

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea ihanalle Joutomaalle ja sen emolle! :)

  VastaaPoista
 2. Isot Onnittelut täältä meiltäkin, ihana kauppa ja herkkuja tuotteita!! Kiitos vielä joululahjasta!!!
  Ja lykkyä Joutomaalle vielä jatkossakin, tulkoon monta vuotta vielä lisää!=)

  VastaaPoista
 3. Vaihdoin juuri talvisempia korttejasi kotiini kehyksiin, upeita!

  Jos haluat kurkata:
  http://inthespotlightofstyle.blogspot.com/2011/12/metsanelainten-joulu.html

  Ja oikein hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Viivi kivasta jutusta! :) Tälläiset jutut ovat tosissaan tärkeitä minulle!! Ne antavat taas voimia keksiä uusia juttuja! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla että iloa on molemmin puolin! Korttiesi mielukuvitusmaailmaan on ihana uppoutua. :)
  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista