perjantai 13. tammikuuta 2012

Mitä tästä oikein syntyy?


Olen lomaillut (lue: lojunut) joululomalla oikein urakalla. Inventaariota kyllä tein, ja muutama työasia tuli hoidettua, mutta lähes koko ajan siis oleilin sohvalla, luin, pelasin lasten kanssa erilaisia pelejä erilaisilla elektronisilla laitteilla, ja välillä myös söin, lähinnä suklaata, ja sitten olen nukkunut, nukkunut ja nukkunut vielä vähän lisää. En muista koska olisin viimeksi ollut näin tekemättä yhtään mitään. Nyt olen siis töissä taas, ja pitäisi vaihtaa lojuminen luomiseen J

Edistääkö lojuminen luovuutta? Noh, vielä ei ole mitään ihmeempiä merkkejä ainakaan ilmennyt ;) Mutta ehkä nyt on pää hiukan tyhjentynyt, ja taas on tilaa täyttää sitä. Pää on nyt niin tyhjä että se itse asiassa janoaa kaikenlaista sivistävää: kuvia, tarinoita, mitä vaan katsottavaa, luettavaa ja koettavaa. Ideoiden alkuja ei minulle ainakaan synny tyhjästä, vaan kaikenlaista nähtyä, luettua ja koettua tarvitaan, että idean siemenet alkavat itää.

Viime vuosi oli mahdottoman kiireinen, kiitos siitä!J Mutta välillä meinasin kerta kaikkiaan hukkua kaikenlaisten hoidettavien asioiden vyöryyn. Ja nyt ollaan taas uuden vuoden alussa…jännittää!

Tänä vuonna nimittäin..TAT-TARAT-TAT-TAT-TAT-TAA….MINULLA ON ENSIMMÄINEN NÄYTTELY!! Pidän yhteisnäyttelyn ystäväni Aulin (Atelje Auli-Kristiina) kanssa Tampereella, Verkarannassa. ”Olipa toisenkin kerran”-näyttely on avoinna 11.4. – 6.5.2012.

Minun ja Aulin töitä yhdistää vanhojen elementtien uudelleen käyttäminen. Auli kuvittaa tekstiilituotteitaan vanhoilla mainoksilla, ilmoituksilla, ja kuvilla, ja vanhoja kuvia käytän minäkin. Töitämme yhdistää myös tietty lämpö, ja huumori.

Nyt siis on aika laittaa ensimmäistä kertaa esille myös originaalitöitä. Tämän työvuoden ensimmäisiä asioita onkin löytää niille sopivat kehykset/kehystäjä. Ja sitten pitäisi keksiä mihin hintaan olen valmis niistä luopumaan…työt ovat melkein kuin lapsiani myös, ja sillä tavalla korvaamattomia että hintaa on vaikea ajatella. Vielä en ole myöskään päättänyt sitä mitkä originaalityöt, tai kuinka monta työtä näyttelyyn tulee esille. Tarkoituksenani on tehdä myös uusia originaalitöitä näyttelyyn, se mistä materiaalista työt teen on arvoitus vielä itsellenikin! J Näyttelyssä myydään tietenkin myös printtejä, isoja julisteita ja kortteja. Ensi viikolla pitäisi käydä lähemmin tutustumassa näyttelytilaan. Kauppa on siis valitettavasti suljettu Tampereen reissun takia pe 20. la ­­­21.1.

Oikein MAHTAVAA uutta vuotta kaikille!! Ja törmäillään kaupalla! J

12 kommenttia:

 1. Mä olen ainakin saanut erinomaista palvelua Kaskenmäen kehystämöstä. Hinta oli mielestäni edullinen ja laatu oli tosi hyvä. Käy kyselemässä. Ainakin sellainen nuorempi herra siellä arvostaa kovasti nuoria taiteilijoita :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Jenny! Täytyy mennä kyselemään, jos siellä vaikka arvostettaisiin myös tälläisiä vanhempia täti-ihmisiä ;D

   Poista
 2. Kuulostaa mahtavalta, täytyy ehdottomasti poiketa katsomaan:)
  Onnittelut!

  VastaaPoista
 3. Hienoa kuulla että "Joutomaassa" taas tapahtuu! ;) Onnea jo valmiiksi näyttelyyn, harmi taas asua täällä kaukana Keski-Suomessa, mistä niin harvoin tulee muualle lähdettyä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi!! ja jep, Joutomaassa tapahtuu AINA! ;D Yritän vaan pysytellä vauhdissa mukana! :)

   Poista
 4. Oiii, tuut Tampereelle, jeij! Sieltähän mä saan printit, jotka jäi messuilla ostamatta <3

  VastaaPoista
 5. Oi mahtavaa, tulen katsomaan näyttelyn satavarmasti! Jeee!!!! :)

  VastaaPoista
 6. Kävin eilen katsomassa näyttelyn Verkarannassa. Oli mahtavaa nähdä alkuperäisiä töitä :)

  VastaaPoista