torstai 13. lokakuuta 2011

Jihuu! Joulukortit painossa! :)
Huh-huh, nyt voi huokaista! Sain joulukortit valmiiksi, ja niitä painetaan parhaillaan. Voit katsella kuvia 'talviuutuudet 2011' sivulla, jonne pääset myös klikkaamalla tästä yläpuolelta punaista tekstiä. Kuvissa seikkailevat puput, ketut, kissat ja koirat jne. Yritin tehdä taas vähän jokaiselle jotakin :) Ennen kaikkea yritin saada aikaan "lämpöisen tunnelman" , toivottavasti tykkäätte!

Kaupan puolellakin on taas kaikenlaista uutta ja ihanaa. Nyt kun nämä korttihommat on tehty, niin ehdin taas ottaa kuvia uusista tuotteista. Julkaisen uutuuskuvia sitten Joutomaan facebook-sivulla.

2 kommenttia:

  1. ohhoh nyt oli pakko etsiä tekijä korttien takaa ja päästä antamaan ihastunutta palautetta! jyväskylässä harjun paperista ostin juuri läjän näitä ja hirvittää, kun nämä täytyy lähettää pois... haha! kerrottakoon vielä, etten ole ikinä ollut JOULUKORTEISTA näin liekeissä. piti tämäkin päivä nähdä. mahtavaa, pidä tämä!

    VastaaPoista
  2. Voi Kiitos!! :D Tosi ihana kuulla että innoistuit korteistani! Joulukortit on vaikeita tehdä, niissä kun pitäisi kuitenkin olla jotain tuttua jouluista, ja sitten taas toisaalta jotain uutta. Tämä antaa taas puhtia ensi vuoteen! :)

    VastaaPoista