keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kukkuu! :)

Pahoittelen pitkää hiljaisuutta, päivässä ei vaan ole tarpeeksi tunteja! Olen nyt käyttänyt facebook-sivua enemmän uutisten kertomiseen www.facebook.com/joutomaa.


Työhuoneella on tekeillä joulukortteja. Parhaillaan teen kuvia, joissa seikkailee lumihevonen ja jääkarhu :) Olen koittanut pysyä rauhallisena, ja olla ajattelematta sitä että on jo syyskuu. Normaaliaikataulussa kortit olisi painettu jo heinäkuussa...Mutta täytyy nyt vaan tehdä parhaansa siinä ajassa mikä on jäljellä. Toivottavasti tukkuasiakkaat malttavat odottaa! :)Olen käynyt tänä vuonna monissa myyntitapahtumissa, ja olen menossa vielä (ainakin) kolmeen tänä vuonna: Aura Street Market-markkinatapahtumaan täällä Turussa, Seinäjoen käsityömessuille ja Kädentaidot-messuille Tampereelle. Tarkemmat ajat ja paikat löytyvät täältä blogista sivulta Messut. Tervetuloa moikkaamaan! :) Kauppa on nyt taas syyskuusta lähtien avoinna myös lauantaisin klo 10-14, poikkeuksena sitten nuo myyntitapahtumat jolloin kauppa on kiinni.Kauppaan on tullut taas paljon ihanuuksia uusilta, ja jo tutuilta tekijöiltä. Tervetuloa tutustumaan! Olen myös laittanut kaupan ulkopuolelle löytölaatikon, josta voi löytää aarteita muutamalla eurolla :) Se onkin herättänyt mukavasti huomiota, ja tuonut uusia asiakkaita liikkeeseen.
2 kommenttia:

  1. Tervehdys! Olipa kiva löytää blogiisi. :)
    Tuli tuossa mieleeni, että miten on löydöt pysyneet löytölaatikossa vai onko niitä lähtenyt luvattomille teille? Itse olen miettinyt liikkeen ulkopuolelle kesällä jotain löytökoria myös, mutta pelkäisin että se tyhjenee eri tahtia kuin kassalipas täyttyy...

    VastaaPoista
  2. Hei Jenny! Kiva että löysit tänne, ja anteeksi että vastausta on saanut odottaa! :) Ainakaan suureempaa hävikkiä ei löytökorista ole ollut. Olen pitänyt kirjaa siitä mitä sinne laitan, ja mitä on sieltä myyty. Tietenkään arvokkaimpia aarteita ei ehkä sinne kannata laittaa.. :)

    VastaaPoista