torstai 7. heinäkuuta 2011

Kivoja kesäkohteita ja lippuja nopeimmille :)

Kotimaan matkailu on ihan parasta, ja tänä kesänä Joutomaan tuotteita, kortteja/printtejä, saa monesta uudesta tutustumisen arvoisesta paikasta! Kuten:


Kahvila Arboretum Tampereella on kiva kahvila hienossa ympäristössä, Hatanpään Arboretumissa. Kahvilassa voit tehdä myös lahja- ja sisustustavaralöytöjä, ja katsella (ja hankkia) taidetta vaihtuvissa näyttelyissä.


Kahvila Kyläkonttori on tunnelmallinen kahvila meren äärellä, Mathildedhalin ruukkimiljöössä.


Kesäkauppa Hattara Kuopiossa, Pikku-Pietarin Torikujalla on Sysimetsä Designin ja Susikon yhteinen kesäkauppa täynnänsä kaikenlaisia ihania, iloisia ja värikkäitä käsityötuotteita.


Käykäähän katsomassa! :)


Minä paistattelen päivää vaihteeksi täällä kaupalla :) Liike on nyt avoinna 22.7. asti, ja sitten olen heinäkuun viimeisen viikon lomalla. Tai noh, lomalla ja lomalla ;) Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 29. - 31.7. on Billnäsin Ruukissa Kädentaitotapahtuma, jossa olen mukana myymässä Joutomaan kortteja ja printtejä (ehkä jotain muutakin ;) Ruukki sijaitsee Raaseporissa lähellä Karjaata, ja on mahtava paikka, ja aivan lähellä sijaitsee toinen mahtava paikka - Fiskars! Kannattaa siis lähteä kesämatkalle! :)

Sain voucher-kortteja jotka oikeuttavat ilmaiseen sisäänpääsyyn kahdelle (arvo 24€), jos haluaisit sellaisen, niin kommentoi ja kortti on sinun. :) Kortteja on 10:lle nopeimmalle. Voit noutaa kortin myymälästä. Sain myös lippuja joilla sisään pääsee kaksi yhden hinnalla (arvo 12€). Nämä jaan kaupassa asiakkaille. Tervetuloa siis! Ja ai niin huomenna perjantaina minun täytyy valitettavasti sulkea liike jo klo 15 (tärkeiden häiden kirkkoharjoitukset) :)


EDIT: Voin myös lähettää ilmaiset liput :) Lähetä osoitteesi sähköpostiini reettaisotupasiltanen@gmail.com

5 kommenttia:

 1. voi kun en pääse lippua hakemaan....liian kaukana täällä kaakossa ollaan. :/
  Fiskarsissa ja Billnäsissä tuli käytyä muutama vuosi sitten, ihania paikkoja molemmat!! :)

  VastaaPoista
 2. Hei Laura! Voin kyllä lähettääkin lipun, jos haluat lähteä kesäreissulle :) Lähetä vaan sähköpostiini reettaisotupasiltanen(ät)gmail.com osoite mihin laitetaan tulemaan :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivoista kesävinkeistä! Nähdään pian Billnäsissä :)

  VastaaPoista
 4. Minä ottaisin mielläni yhden lipun! Ja voisin tulla hakemaan sen myymälästä ensi viikon lopulla, kun tieni vie Turkuun.

  VastaaPoista
 5. Minna- :) Kivaa kun nähdään!
  Inari- Selvä juttu, pidän varattuna sinulle. Jos et pääse niin lähetä osoite sähköpostiin, niin lähetän :)

  VastaaPoista