tiistai 25. toukokuuta 2010

Tapahtunut viimeaikoina


Uudet korttini ja printtini ovat siis vihdoin saatavana liikkeessä, ja kohta myös jälleenmyyjillä (ja piakkoin myös nettikaupassa, kunhan ehdin tehdä kuvat :). Olen lisännyt tähän blogiin uusia sivuja, esim. kuvat uutuuksista. Pääset katsomaan niitä klikkaamalla ylhäältä kohdasta 'kesäuutuudet'.
Olen puhunut paljon puhelimessa, pakannut, ja pakannut taas, ja lähettänyt tavaraa. Vähän jännittää miten nämä uudet mielikuvituslapsoseni taas maailmalla pärjäävät :) Tässä työssä on niin monta jännää paikkaa: ensin jännittää se miten hyvin onnistun tällä kertaa saamaan näkyväksi sen jonka päässäni näen. Seuraavaksi jännitän sitä miten painossa sujuu, miten värit onnistuvat jne. Sitten alan myymään tuotteita ja jännittää se miten jälleenmyyjät uusiin töihini suhtautuvat, tuleeko tilauksia. Ja loppujen lopuksi asiakkaat ostavat, jos ostavat, ja he lopulta päättävät saanko vielä jatkaa. Ja jännittävintä on se että en ole vielä (ainakaan ihan koko aikaa :D) aivan hermoraunio, vaan kohta tekee taas mieli aloittaa kaikki alusta...joulukortit ovat tekemisvuorossa heti tämän tilausruuhkan jälkeen.

Liikkeessä on nyt uusi avara järjestys, joka tuntuu vähän liiankin avaralta :D niinpä tekeillä on nyt pätkä väliseinää..niinpä niin :DMutta kauppaan mahtuu nyt paljon uusia tuotteita, kuten:

Paljon uutuuksia Sysimetsältä! Kuten avainnauhoja, pinnejä ja hiuslenksuja, korviksia ja avaimenperiä. Kaikki ihania! :)
titiMadamin kaulakorut ovat myös nyt saatavana. Kaikki myöskin ihania :)
Onnela Designilta uuden kesämalliston hienot tuotteet ovat saapuneet myymälään! Myös kierrätyskankaisia pussukoita, joiden mukana saat söpön eläinystävän!Tiiti Tolosen hienoja koruja, vaikka ylioppilaslahjaksi! Aitoa hopeaa ja aitoja kiviä.

Jotta mahdollisimman monet ihmiset löytäisivät tänne (ja pääsisivät osallisiksi kaikista ihanuuksista :) olen varannut ilmoitustilaa Turun Sanomista, viisi mainosta kesä-elokuussa. Mainos on tekeillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti