keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Nyt jännittää! :)Tälläinen mainos pitäisi olla huomenna Turun Sanomissa. Made by Juha ja minä. Aika ärtsyn värinen, vai mitä?:D Noh, toiveena on että sanomalehtipaperin väri hillitsee liian neonvärisyyden. Jos menee metsään niin voidaan puolustautua sillä että ollaan ekaa kertaa liikkeellä :)
Ekaa kertaa tekeminen on NIIIIN inhottavaa, en totu siihen ikinä! :) Ja Joutomaa-aikana en ole paljon muuta tehnytkään kuin asioita-ekaa-kertaa-elämässä!! On siis suoranainen ihme että a) olen vielä hengissä ;) b) että tykkään tästä hommasta ihan mahdottomasti!! Tälläiselle ikuiselle jahkailijalle ja kontrollifriikille siis tekee vissiin ihan hyvää vaan hypätä pää edellä! :)

Uudet printit ovat nyt muuten saatavana nettikaupassa! Sekä Madeby.fi:ssä että Etsyssä. Postikortitkin listaan molempiin kunhan vaan ehdin. :) Nyt aika menee lähinnä tilauksia lähetellessä. Kiitos siitä kaikille ihanille jälleenmyyjille!!

3 kommenttia:

 1. Hyvä että on värejä! Erottuu takuulla joukosta! Hieno mainos:D

  VastaaPoista
 2. Minustakin värit on vaan hyvä juttu, etenkin kun tuotteet keskittyvät niin väreihin ja iloon! :) Minä se jo etsyssä mietiskelin, että tuo ja tuo tulee meille.. nyt vaan äkkiä rahat kokoon jotta saan kuvat seinälle!! Aiemmat kun ovat mulla makkarissa niin on tyttö jo muutaman kerran sanonut et hänelle kans ja! :)

  VastaaPoista
 3. :) Helmi- Kiitos!:) Joo kyllä se mainos näytti ihan OK:lta lehdessä. Ens torstaina kuitenkin kokeillaan ehkä jotain muuta :)
  Niina- Kiva kuulla että tykkäät uusistakin töistä! :) Ja rinsessalle terveisiä!

  VastaaPoista