keskiviikko 12. toukokuuta 2010

A:sta ÖÖÖ?:hön


Uusi A-taulu on ollut hyvä juttu! Vime päivinä on moni sanonut että "en ole ennen huomannutkaan että tässä on tällainen liike" :) Useinhan sitä kai kävellään vaan sitä samaa reittiä ja katsellaan vain eteenpäin...
Juha on maalannut uusia (ja vanhoja) kalusteita ja kohta päästään siirtämään seiniä liikkeessä. Minä olen tehnyt kaikenlaista sitä mitä nyt aina on:
-pakannut, lähettänyt ja vienyt tilauksia (ja ajanut katua ajatuksissani väärään suuntaan tilausta viedesssä, ups!:)
-palvellut asiakkaita liikkessä (on ihmeellinen juttu että ihminen joka ei juurikaaan uskaltanut puhua kenellekään mitään ennen kuin täytti 20v. voi nykyään nauttia niin paljon kaikkien ihmisten kanssa puhumisesta!)
-miettinyt uusia töitä (jotka eivät tietenkään mitenkään liity jouluun, vaikka pitäisi :)
- kirjoitellut erinäisiä sähköposteja (ja murehtinut niitä joihin ei tänäänkään ehtinyt vastata)
-suunnitellut kesäkokoelman markkinointia (=väsännyt melko vaihtelevalla menestyksellä sähköpostitse lähetettävää esitettä)
-pohtinut osallistumista vielä kolmansillekin messuille tänä syksynä (mutta päättänyt jättää ne väliin )
Huomenna ollaan vapaalla ja kauppa on kiinni. Oikein aurinkoista pyhäpäivää kaikille!

3 kommenttia:

  1. Hienoa, että A-taulu toimii! Tulisin käymään, mutta ollaan täällä ihan toisella puolella Suomea. Mutta jos joskus sinne matkustellaan niin varmasti tulen! :)

    VastaaPoista
  2. Hei Laura! Ajattelinkin juuri että miten saisin sinulle viestin! Päätin antaa "Aika matkan" englanninkieliseksi nimeksi "How Time Can Fly", kiitos avusta! :) Laitan lähipäivinä tänne blogiin uuden sivun 'Kesäuutuudet' josta voit valita itsellesi printin! (valitettavasti 'Aika matkaa' ei tässä vaiheessa painettu printiksi). Lähetä minulle vain yhteystietosi osoitteeseen reettaisotupasiltanen@gmail.com, niin lähetän printin sinulle! Ja tervetuloa Turkuun! :)

    VastaaPoista
  3. Jätin sulle yllärin blogiimme :)

    VastaaPoista