tiistai 4. toukokuuta 2010

TitiMadamin korut on nyt tilattu! :)


Sain vihdoin pähkäiltyä mitä eläimiä ja värejä tilaisin, ja korut ovat Kaupassa ehkä jo ensi viikolla!! Tilasin seuraavia eläimiä: yksisarvinen, sammakko, bambi, hevonen, merihevonen, kettu, elefantti! (uutuus!), kissa ja pingviini. Kaikki riipuksia palloketjussa. Kaikkia eläimiä on näin aluksi tulossa vain 1kpl/ valitsemani väri, joten jos mielessä on tietty väri kannattaa olla nopea ;) Värejä ovat musta,valkoinen, pinkki, oranssi ja peili. Kaikkia eläimiä ei kuitenkaan ole kaikissa väreissä. Ja ai niin, kettuja on tulossa myös punainen :) Ilmoitan heti kun korut ovat esillä!
Nyt tekeillä on taas, vaihteeksi :D, kaikenlaista samaan aikaan. Päällimmäisenä mielessä on nyt liike ja sen markkinointi. Tekeillä on uusi hylly ja telineitä koska aiomme laajentaa kauppaa! Liikkeessä on nyt niin paljon kaikkea ihanaa, ja toivottavasti tulossa on lisääkin, joten tila loppuu kerta kaikkiaan kesken! Siirrämme seiniä, ja mahdutamme tilaan yhden pöydän lisää. Hankin myös kadulle laitettavan A-taulun, johon tulee mainosjuliste. Juha teki julisteen jossa on tuotekuvia ja teksti 'Liike avoinna, Tervetuloa! Ehkä se helpottaa sisää astumista :) Muutenkin aion mainostaa liikettä lehdessä/lehdissä jahka omat uutuuteni ovat painettu, ja saatavana liikkeessä. Mutta se missä, kuinka monta kertaa ja minkälaisella mainoksella on kyllä vielä päättämättä..ongelmana on se että mainoksen pitäisi olla hyvännäköinen, sisältää aika paljon tietoa ja kaikki tämä mahdollisimman pienessä tilassa! :) Itse olen aika huono arvioimaan mainoksen huomioarvoa, koska katson tarkkaan ne kaikki :D sattuneesta syystä kun kaikki kaupantekoon liittyvä kiinnostaa :) Mitä sanomalehteä te luette, ilmaisjakelulehtiä? luetteko mainokset, minkälaiset mainokset luette, siis mitkä muut kuin suuret :D? Entä mitä mieltä olette suoramainoksista jotka kannetaan kotiin? Huh, olipa paljon kysymyksiä! :D

Tietysti mielessä ovat jo myös uudet kollaasityöt, joulu ja talviaiheet...aion myös tilata levyä jolle suunnittelen tekeväni myytäviä töitä, siis originaaleja. Ajatus on kuitenkin vasta alussa, en lupaa vielä mitään ;) Ainakaan ei ole puutetta tekemisestä siis! :) Ja eikä se olekin ihaninta, että on jotain mitä tehdä, jotain mitä suunnitella, ja jotain mistä haaveilla?

2 kommenttia:

  1. Itse en lue juuri mitään lehtiä, ilmaisjakelut joskus jos satun sille päälle (todella harvoin). Facebook on nykyisin minun mielestäni todella hyvä mainosväylä. Sinnekin saa siihen sivulle sellaisen oman mainoksen, ja siitä maksaa aina vain sen, kun ihmiset klikkaa katsoakseen.

    VastaaPoista
  2. Hei Usvis! :) Kiitos kommentista! Facebook on kyllä varmaan hyvä..siellä mainostamista olen kanssa suunnitellut.

    VastaaPoista