perjantai 23. marraskuuta 2012

Joulu on tullut Joutomaahan!


Laitettiin Juhan kanssa jouluinen ikkuna. Lumi on harsosta, ja jää suihkepullosta, mutta tunnelma on aika ehta :) Kaupassa on parhaillaan hyvä valikoima esim. joulukortteja eri tekijöiltä, Elvarin ja Koruharakan hauskoja koruja, Pisama designin tyylikkäitä pussukoita ja kukkaroita, Onnelin iloisia eläimiä jne. Tulossa on vielä ainakin Polkka jamin ja Taikatuun uutuuksia. Joutomaan joulu- ja muut postikortit ovat nyt tarjouksessa jouluun asti, jos ostat 5 tai enemmän ne maksavat 1€/kpl (norm. 1,20€).Olen tehnyt taidenukkeja, jotka ovat nyt myynnissä myymälässä. Tarkoituksena on että nukkeja voisi tilata myös netin kautta, mutta minun pitäisi ensin ehtiä ottamaan niistä kunnolliset kuvat.
Nukkeja on ihana tehdä! Nämä on tehty paperimassasta puun päälle, maalattu akryyliväreillä useaan kertaan, ja lakattu. Hameet olen maalannut myös. Yritän vielä tehdä myös jouluisia tonttu/enkeli-hahmoja, jos vain suinkin ehdin! :)

Nuket olivat mukanani myös Tampereella Suomen kädentaidot-messuilla. Tosi hienot messut taas kerran! Tapahtui esim. tälläistä: Pieni tyttö tuli osastolle äitinsä, isoäitinsä, ja siskojensa kanssa koska hänellä oli minulle  tärkeää asiaa. Toivomuspuu oli hänen mielestään "hienoin taulu mitä mä olen koskaan nähnyt". Voi eeeiiih...silloin en voinut kyllä muuta kuin pillahtaa itkuun! :) Voiko ihanampaa ollakaan kuin saada näin ihana ja varmasti rehellinen mielipide pikkuiselta ihmiseltä? Mieleeni jäi myös eräs näytteilleasettaja, joka kävi katsomassa toisenkin kerran nukkejani, koska ne olivat jääneet hänen päähänsä koko illaksi "Paljon olen kiertänyt messuja, mutta koskaan en ole vielä nähnyt mitään tälläistä". Osastollani kävi myös moni sanomassa ihailleensa ja keränneensä korttejani jo pitkään. Ja sitten oli paljon heitä, joille Joutomaa oli ihan uusi ja iloinen asia. Kiitos NIIIIN paljon teille kaikille!! Minä en voisi tehdä tätä maailman kivointa työtä, jos ei teitä olisi olemassa!! Lisäksi oli puhetta eräästä huippukivasta yhteistyökuviosta, joka voi toteutua keväällä, siitä sitten enemmän! :)

Mutta nyt ollaan siis tiiviisti kaupalla jouluun asti. Jouluaukioloajat ovat siis:
ma 11-19
ti-pe 11-17
sekä 24.11.-22.12.
myös la 11-14

Joululomaa vietän sitten 23.12.-6.1. jolloin kauppa on suljettu.

Tervetuloa löytämään maailman parhaat lahjat! :)

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana toi siun ikkuna <3 ...ja noi taidenuket...huokaus, niin kauniita !

  VastaaPoista
 2. Hi!
  Love these dolls! I am in the Cloth and Clay ning site too.
  hugs,
  Teresa in California
  http://amagicalwhimsy.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Thank you so much Teresa! Your blog is so full of interesting things! :)

  VastaaPoista