sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Talvi/joulu-uutuudet ovat valmiit!

HIP-HIP ja HURRAA!! :D Nyt jo naurattaa..uutuudet ovat menossa painoon!  Näitä on taas tehty monta kuukautta, ja nyt hiukan ujostuttaa näyttää valmiita töitä ihmisille. Välillä olen tehdessäni vaipunut epätoivoon, ja välillä rallatellut ilosta. Mutta lopputuloksista tykkään itse tosi paljon!

Kuvat, ja tuotenumerot  jälleenmyyjille,  näet myös täältä TALVIUUTUUDET 2012- sivulta.

Postikortteja on kuusi erilaista. Mukana on myös kaksi 'Laskin aivan itse'-korttia, jotka ovat uusia versioita vanhasta aiheesta. Tein samantapaiset koira- ja kissakortit v. 2008. Ne olivat suosittuja, mutta itse en oikein ollut toteutukseen tyytyväinen. Siksi päätin tehdä kortit uusiksi.
'Äiti on jouluihminen' -kortissa äitikananen on varannut lakit kaikille :) Kaikenlainen jouluhössötyshän on tietenkin aivan turhaa, mutta NIIN inhimillistä.


'Yhteinen harrastus'...kutomiseenkin voi koko perhe osallistua :) Perheessä on se ihana puoli että sinut hyväksytään juuri sellaisena kuin olet (tai niin ainakin pitäisi olla), toista autetaan hankalissa paikoissa, ja vaikka se äidin tekemä kaulaliina on ihan liian pitkä (ja yhä pitenee) , niin se ei haittaa.


'Talvivarasto'-työssä mietin mitä oikeastaan sitä ihminen (tai karhu) tarvitsisi selvitäkseen talven yli. Loppujen lopuksihan sitä tulee toimeen aika vähällä :)


'Joulupuuhia' -kuvassa pikkuenkelit viettävät joulua niinkuin kuuluu: lukemalla, syömällä herkkuja ja lekottelemalla porukalla :)


Toivottavasti tykkäätte uutuuksista! Aion painattaa myös printit 'Yhteinen harrastus'-, 'Talvivarasto'- ja 'Joulupuuhia'- kuvista. Ilmoittelen Joutomaan Facebook-sivulla kun uutuudet ovat nettikaupassa, varmaankin viikolla 43.

4 kommenttia:

 1. Ihania! Äitikananen on ehdoton suosikkini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! :) Minäkin tykkään siitä, tipujen pesää oli kiva tehdä :)

   Poista
 2. IIKS!!! IHANIA!!! Tilaamme näitä ehdottomasti Puotiquen valikoimiin. =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anri! :) Sähköpostia aiheesta tulossa heti kohta :)

  VastaaPoista