maanantai 30. heinäkuuta 2012

Näyttely Kouvolassa, Onnenkukossa!


Keskiviikkona käymme ripustamassa taas näyttelyn, kivaa ja jännää! :) Eilen juuri palattiin Billnäsin kädentaitomessuilta. Reissu oli taas tosi mukava. Tämä oli yhdistetty työmatka ja koko perheen lomamatka. Osui kohdalle varmaan kesän kuumin viikonloppu! :) Se varmaan verotti vähän kävijämäärää, mikä on sääli, koska paikka on niin hieno ja tapahtuma tosi kiva. Mielestäni näytteilleasettajina olleista käsityöläisistä kaikki tekivät laadukkaita ja hienoja tuotteita, ja tarvikkeitakin oli tarjolla kivasti.  Harkitaan siis osallistumista myös ensi vuonna. Olisi tosi kiva jos tapahtuma kehittyisi tästä!
2 kommenttia:

  1. Upeat työt ja ihana Onnenkukko näyttelytilana ♥ Kahvia hörppiessä sai ihastella upeita töitäsi ja kotiin viemisiksikin löytyi kortteja ja printit lastenhuoneisiin. Neidin (3 v.) kanssa kyllä käytiin pientä kädenvääntöä mikä kuva ostetaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna, tosi kiva kuulla että tykkäsit näyttelystä!! Onnenkukko on ihana paikka, ja Maija on ihana emäntä! :) Pikkuneideillä on monesti tosi varma maku! :)

    VastaaPoista