perjantai 6. heinäkuuta 2012

Guido VIP, ja tapahtumia tulossa!

Nyt Lulubellen sirkukseen on tulossa uusi jäsen! Hän on Guido "Hercules" Montevelli, voimamies :)
Valmiina on vasta muotoiltu, vähän hiottu, pää sekä käsivarret. Pään runkona on wc-paperihylsystä ja foliosta tehty pohja, jonka päälle muotoilin pään Fimo air light-massasta. Koska en ollut ennen tehnyt ihmiskasvoja, katselin videoita youtubesta, ja ohjeita kirjoista. Youtubesta voi hakea videoita vaikka sanoilla 'art doll tutorials'. Silmät ovat muoviset nukensilmät. Olen aika tyytyväinen tulokseen..katseesta päätellen hän on selvästi "A man with A Mission", ja luulen että tuo missio on Lulubelle :) Kädet sain taas tyttöjen vanhalta miesbarbilta. Hioin muovia vähän että maali tarttuisi niihin paremmin ja pohjustin gessolla. Niitä täytyy vähän vielä hioa ennen maalausta. Tekeillä on Guidolle myös voimannostotanko palloineen (ja puutikusta ja styroxpalloista). Pelkään että pilaan Guidon maalaamalla. mutta ainahan voi maalata päälle, vai mitä? :)
Sitten muihin aiheisiin :) Heinäkuun lopulla 27.8. - 29.9. olen mukana Billnäsin Kädentaitomessuilla. Messut ovat avoinna päivittäin klo 10.30 - 16. Myytävänä on ainakin kortteja, printtejä ja julisteita. Muuta en enää varmaan ehdi tekemään..minun ptäisi oikeastaan siirtää ajatukseni näistä nukeista ja muista harrastuksista visusti joulukortteihin :) Mutta viime vuonnakin tein pehmot/tyynyt messuille kahtena edellisenä päivänä (ja yönä :), eli katsotaan mitä tapahtuu! :) Billnäs on hieno paikka, Tervetuloa siis sinne!

Myös näyttely on jälleen tulossa! Saan esitellä töitäni Kouvolassa, Onnenkukossa, museokorttelissa
2.8. - 30.9. Myytävänä on alkuperäistöiden lisäksi runsaasti kortteja, printtejä ja julisteita. Tervetuloa!

Kaupassa on ihanan kesäinen tunnelma, mukavia hyväntuulisia asiakkaita ja vieraita ulkomailta asti. Tänä aamuna viimeksi hymyilin itsekseni ja päivittelin hyvää onneani kun tepastelin töihin.  Nyt siis  seuraavat viikot töissä minun täytyy keskittyä jouluun, kimallukseen ja kylmyyteen,  piparintuoksuun ja pehmoisiin ajatuksiin :) Siellä oikeassa kotona kuitenkin nukkehommat jatkuvat, ja kerron välillä mitä Guidolle ja kumppaneille kuuluu. Muutenkin yritän nyt kirjoitella tänne hiukan useammin, kuulumisiin siis taas pian!

2 kommenttia:

  1. Komea pää, en usko että pilaat maalaamalla. FolkArt maalit on hyviä tälläiseen, käyhän niihin mitkä vaan. Itse olen ihan hurahtanut Artdolleihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku, toivotaan! :) Kiitos maalivinkistä! :) Guido ei ole tästä edistynyt, mutta olen tehnyt toisen nuken josta voisin kirjoittaa jutun kun ehdin! Taidenuket ovat käsittämättömän ihania, ja niiden tekeminen vielä ihanampaa! Harmi vaan että yhden tekemiseen saisi kulumaan vaikka kuuinka paljon aikaa, ja mielessä on jo monta uutta ideaa! Alkaa kohta harrastus haitata työntekoa! ;) Oletko tehnyt Artdolleja itse? Olisi kiva nähdä kuvia!

      Poista