perjantai 13. toukokuuta 2011

Myyjäiset ja mylläkkää

Huh-huh! :) Kiirettä riittää myymälässä ja työhuoneella. Uudet kuvat ovat tekeillä, nämä ovat jo kokonaan valmiita:
'Korallimetsän kuningatar'
'Sielun sisaret'

Jotenkin tämä punaisen ja keltaisen yhdistelmä tulee kuviin silloin kun on jotain oikein tärkeää sanottavaa :) Nämä molemmat aiheet ovat olleet mielessä jo kauan, ja olen tyytyväinen että sain ne vihdoin pois mielestäni. Joskus haluaisin kovasti kertoa ajatuksista joita minulla on ollut töitä tehdessäni...mutta en oikein tiedä onko se edes mitenkään kovin tärkeää, lopulta. En ainakaan halua kenenkään ajattelevan että omat ajatukset ovat vähemmän oikeita kuin minun ajatukseni. Kuvat oikeastaan saavat siis puhua puolestaan, jokaiselle katsojalle omalla tavallaan. Yritän saada uutuudet valmiiksi parin viikon sisällä. Nyt kyllä kaikki on vielä aika lailla yhtenä mylläkkänä mielessä, ja palasina pöydällä...mutta eiköhän se tästä taas kerran selkene. Kortit ja printit pitäisivät olla saatavana toukokuun lopussa.Huomenna menen myymään kortteja, printtejä, muistikirjoja ja magneetteja Designmyyjäisiin Hansaan, Thalitorille. Myyjäiset ovat käynnissä la 10-18, molemmissa kerroksissa, ja mukana on paljon kivoja myyjiä. Samaan aikaan on myös Hansatorilla Turku design now- ryhmän kevätmyyjäiset. Kannattaa siis tulla ostoksille, ja moikkaamaan minua, tietty :)

6 kommenttia:

 1. HIenoja uutukaisia. Arvaa kuka ostaa heti tuollaisen sielun sisaret printin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania printtejä, kertakaikkiaan. Ostin Turun myyjäisistä sinulta kaksi printtiä ja kehyksetkin löysin viikonloppuna. Nyt haetaan paikkaa olkkarin seinältä. Ihastuin myös nettikaupassasi oleviin printteihin. Pitää miettiä mihin city-printti sopisi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Henkka! :) Esimerkillisen nopeaa toimintaa! Yleensä kehysten hankkiminen on se vaikea paikka :) Suosittelen taululistaa, niin saa useammankin taulun esille vähemmällä poraamisella (ja mittaamisella, jota minä ainakin ripustamissessa inhoan! :)

  VastaaPoista
 4. Siis apua miten upeita nämä työsi ovat! Kertakaikkisen ihania, todella edukseen erottuvia! Tulin blogiisi Susannan työhuoneen kautta ja jäin heti ihan koukkuun!

  VastaaPoista
 5. Hei Liisa! Mukava että löysit tänne, ja kiitos kommentista! Kiva kuulla että tykkäät töistäni :) Sinun työsi ovat h-i-e-n-o-j-a!!! ja hauskoja myös! Se on yhdistelmä mitä arvostan eniten :) Blogisi ov valtavan hieno myös, ispiroiduin itsekin yrittämään vähän enemmän!

  VastaaPoista