keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Allapäin ja pahoillamielin
Noh, se salaperäinen asia josta aikaisemmin mainitsin (tilaustyö) ei nyt sitten toteudu :( Mutta mikä on todennäköisyys sille että asia, joka on aivan liian hyvä ollakseen totta toteutuu todella? Melko pieni...luulisin. Mutta tietenkin sitä aina kuitenkin ajattelee että VOIHAN se olla mahdollista... *huokailee ja syö jäätelöä*


Eli ei sitten muuta kuin pensseli taas kauniiseen käteen huomenaamulla ja hommiin! Uudet kuvat täytyisi saada pois päästä pyörimästä. Kaupassa on nyt (onneksi, ja kiitos siitä! :) käynyt sen verran asiakkaita että päivällä maalaushommat ei oikein onnistu. Töiden tekoa on viime päivinä hidastanut myös lasten sairastelu. Tietenkin isälläkin oli samaan aikaan tärkeää tekemistä, eli kauppa oli pakko pitää kiinni pari päivää. Tosi ikävä juttu! Pahoittelen vielä mahdollista harmia! Onneksi tämä nyt oli erikoistapaus, yleensä joku muu hoitaja kyllä järjestyy. Miten yksinyrittäjät yleensä oikein tälläisistä tilanteista selviävät?!Olen taas laittanut kuvia kauppaan tulleista uutuuksista Joutomaan Facebook- sivulle www.facebook.com/joutomaa . Sieltä näet aina kaupan uusimmat uutiset.

7 kommenttia:

 1. No voihan rähmä, mutta toivotaan, että yhden tilaisuuden toteutumattomuus poikisi toisen vieläkin paremman!! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Niina kannustuksesta! Toivotaan niin! :) Onnea muuten taloprojektiin, kuulostaa tosi mielenkiintoselta! :)

  VastaaPoista
 3. No voi pettymyksen pettymys :( Suuri menetys niille. Toivottavasti voit käyttää töitäsi itse ettei uhrattu aika ole mennyt ihan hukkaan!

  VastaaPoista
 4. Hei! Löysin tänne 'Pesukarhun sielu' -blogin (Hei Niina!) kautta ja täytyy sanoa, että ihastuin isosti töihisi. :)

  Yritin tilata madeby.fin kautta printin (onnistuisi hyvin) ja omavalintaiset kortit (ei todellakaan onnistunut). Taitaa Ti:n raidat olla painuneet jo liian syvälle päähän (blondius), kun en vain tajunnut/löytänyt 'kysy tuotteesta kysymys' - kohtaa, johon olisin voinut kirjoittaa valintani. Olen yrittänyt aina tasaisin väliajoin palata uudestaan tilaamaan, mutta koska en omista lehmän hermoja, olen joutunut oman ja perheen mielenrauhan säilymiseksi keskeyttämään tilauksen lukemattomia kertoja. Onko tähän probleemaan olemassa joku maailman yksinkertaisin selitys, jonka tajuttuani saan häveten laittaa pääni pensaaseen koko pääsiäisen ajaksi?

  Kaikella on aina tarkoituksensa, uskon niin. Varmasti vastoinkäymisillä tilauksen peruuntumisen suhteen on joku korkeampi syy. Edessä on taatusti jotain vielä parempaa :)

  ps. 'Suuria suunnitelmia' -printti on suosikkini

  VastaaPoista
 5. Hei Ti! Kiva että löysit tänne, ja kauppaan myös!:)Harmi että hermosi ovat olleet koetuksella! ‘Kysy tuotteesta kysymys’ -teksti löytyy kun vierität sivua alaspäin ollessasi tuotesivulla (esim. valitse itse 10 korttia) Tekstin alapuolella on laatikko johon voi kirjoittaa, ja sen oikealla puolella, vaaleanpunaisen kirjekuoren päällä lukee ‘lähetä’- Paina siitä kun olet kirjoittanut valintasi. Tämän voit tehdä ennen kuin olet ostanut tuotteen. Voit lähettää viestin myös kauppani etusivulta. Tekstin ‘ taiteilija:joutomaa’ alla (ylhäällä) lukee ‘lähetä viesti’ -paina siitä. Tai jos kaikki muu menee vieläkin mönkään, niin lähetä sähköpostia reettaisotupasiltanen@gmail.com. Kaikilla näillä tavoilla pitäisi viesti tulla perille :)

  Ja uutta on kyllä tulossa, saatavana toivottavasti toukokuun lopulla. Parempaan tietenkin aina pyritään, eli pidetään peukkuja! J

  Hei Kajsa! Kiitos, niinhän se on ;) Sain kyllä korvauksen työstä, eli ei siinä mielessä mitään. Sen kaiken maineen menetys vaan hiukan kirpaisee! ;D

  VastaaPoista
 6. Hei ja kiitos! Sain tilattua, vaikka jouduin taas vähän säätämään. Hiukan tuo nettikauppa vaikuttaa monimutkaiselta(tai sitten vaan itse olen liian yksinkertainen ;).

  VastaaPoista
 7. Heips taas. :) Juu siitä meitin "lämppäri" rojektista on tosissaan tulossa enempi kun mielenkiintosta.. Arvaas vaan mitä mä pistän seinälle ekaks kun päästään joskus vuonna nakki sinne muuttamaan. Eka jonka ripustan on ehottomasti mun rakas kaikki menee ihan hyvin printtini!

  VastaaPoista