keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Joutomaa-tuotteita saa nyt suomalaisesta nettikaupasta!

Olen avannut oman kaupan (tai "taiteilijan gallerian" niinkuin sitä täällä kutsutaan ;) madeby.fi sivustolle! JAHUU! :) Nyt ostaminen Suomesta on helpompaa kuin Etsyn kautta: kaikki on kerrottu suomeksi, myös hinnat :) ja voit käyttää maksamiseen omaa verkkopankkiasi!

Avajaisten kunniaksi kaikki huhtikuussa tilauksen madeby.fi:ssä tehneet saavat lahjaksi yllätyskorttipaketin!

Tervetuloa siis tutustumaan! Palveluun rekisteröityminen onnistuu klikkaamalla sivustolla (harmaassa palkissa) "liity palveluun" ja ohjeita ostamiseen saat kohdasta "tuki ja faq"


Madeby.fi:ssä on monien eri tekijöiden hienoja design-tuotteita, joten voit löytää sieltä kaikkea muutakin kivaa. Sivusto on avattu muutama kuukausi sitten, ja on nyt kasvamassa. Kannattaa tutustua myös, jos olet kiinnostunut myymään omia tuotteitasi! Myyjien kuitenkin odotetaan olevan tosissaan liikkeellä, eli toiminimi vaaditaan.


Muuten, nyt kannattaa seurata Joutomaan Facebook-sivua! Sinne on kätevä laittaa tietoja kauppaan tulleista uutuuksista ym. joten käytän sitä ensimmäisenä uutisten kertomiseen. Lähiaikoina on tiedossa myös yllätyksiä faneille, eli kannattaa fanittaa! :) Se onnistuu klikkaamalla facebook-kohdasta tuosta oikealta :) Kai olet jo huomannut muuten uuden akvaarion :) No, okay, tiedetään...onhan se jo nähty miljoona kertaa :D Mutta ne on vaan niin ihania...tseh, tseh pikku fisuset, ruoka-aika!

1 kommentti:

  1. Moi Reetta!
    Meidän blogissa on sulle jotain, käyhän kurkkaamassa!=)

    VastaaPoista