maanantai 19. huhtikuuta 2010

Jippii, palkinto! :)

Sysimetsän siskokset antoivat mulle tämmöisen!! Kaunis kiitos! ;) En tiedä olenko kyllä ollenkaan ansainnut tätä (niin tän blogin kuin bloggaajankin kauneudesta voidaan olla montaa mieltä :D) Mutta kauniisti ajateltu kuitenkin! :)

Myymälään on kyllä tullut taas kauniita uutuuksia! Kerron niistä lisää kun ehdin ottaa kuvia! Yritän parhaillaan saada valmiiksi omia kesän uutuuksiani kovalla kiireellä. Työ nimeltään "Salaisen puutarhan avain" alkaa olla liimausta vaille valmis, näytän heti kun voin- tahi uskallan :)


Olen jo pitemmän aikaa suunnitellut hankkivani myymälään titiMadamin koruja (hienoja ja hauskoja, eli täyttävät siis kaikki kriteerit). Ajattelin kaulakoruja ja rintakoruja, mutta valikoimaa on hurjasti. Mistä eläimestä, tai korusta, tai väristä sinä tykkäisit, jos saisit valita?
Ajattelin kettua, hevosta, sammakkoa, bambia, yksisarvista, kissaa, pingviiniä, merihevosta..pinkkiä, mustaa, oranssia, valkoista, peiliä...HUH, HUH! :)

6 kommenttia:

 1. Hevoset on mun suosikkeja! Aivan ihania, toivottavasti otat myyntiin:) pitää sit tulla shoppailee...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Helmi kommentista! :) Hyvä tietää, hevosia siis tulossa! ;)

  VastaaPoista
 3. Minä olisin heti se Johnny Wayne skull. Just hyvän rouhea!! :) Upeita koruja !!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Niina! Wayne rules! :) Laitoin just Joutomaan Facebook-sivuille pystyyn arvonnan aiheesta! Mutta sinä olet mukana kyllä arvonnassa tälläkin kommentilla! Samoin Helmi, olet mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 5. Omistan kullavärisen Titimadan-hevosen, ja se on tosi usein käytössä. Se sulautuu melkein asuun kuin asuun (toisin kuin se peili, se on aika hurjan näköinen näin valoisina päivinä, mitä olen sitä nähnyt liikenteessä!) Lisäksi minulla on sellainen puinen käkikello, jonka ketjussa on musta lintu <3

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla Jenny! Olet myös mukana arvonnassa! :) Käkikello, ja häkistä vapautunut lintu ovat kyllä kans hienoja, ihanat ideat!

  VastaaPoista