sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Tutkimusmatkalla

Tämän uuden työn nimi on 'Tutkimusmatka' :) Lisää pikkukettusia siis, ja vielä yksi tyttömäinen on tulossa! Lisäksi tekeillä on vielä muitakin, vähän erilaisia töitä. Painoon uutuudet menevät huhtikuun aikana. Tarkempaa aikarajaa en ole vielä uskaltanut itselleni antaa :) Koskaan ei tiedä koska joku loistavalta tuntunut idea osoittautuukin ei niin loistavaksi...tai mieleen tulee kokonaan jotain ihan uutta joka vie mennessään.



Myymälän puolelle on tullut myös uutuuksia. Karuskin Minna Soininen on tehnyt upeita laukkuja/meikkipusseja kierrätyskankaista. Hauskat pääsiäiskortit ovat Meri-Pauliina Sundén:in (munarouva, 'Easter thoughts' on IHANA!). Nyt saatavana myös Pinnalla korvakoruja, sormuksia ja rintakoruja. Tuotteet on valmistettu käsinkudotusta kankaasta ja ovat syötävän herkullisen värisiä! Tervetuloa tutustumaan!

2 kommenttia:

  1. Hei! Olen ostellut noita printtejä postikortteina Pienestä kirjapuodista keskustasta, mutta olipas mukava löytää tänne (ja varmasti nyt myös itse liikkeeseen joku päivä). Olen itsekin tekijä-ihminen, tosin lähinnä omaksi iloksi omaan kotiin. :)

    VastaaPoista
  2. Hei Jenny! Mukavaa että löysit tänne! :) Ja tervetuloa liikkeeseen!!

    VastaaPoista