maanantai 23. marraskuuta 2015

Kuningattaren lemmikki, osa 2

Nyt siis kuvia valmiista nukeista! Tällä keijurodulla on ilmeisesti yhtenä tunnusomaisena piirteenä kieroon katsovat silmät! :D Näitä valmiita muovisia silmiä oli aavistuksen hankala kohdistaa katsomaan samaan suuntaan. Noh, ensi kerralla se ehkä jo sujuu paremmin.  Näille tyypeille kieroon katsominen sopii mielestäni hyvin, tulee sopivasti outo fiilis :) En halunut tehdä näistä keijuista kimaltelevia ja söpöjä, vaaan vähän rujoja ja maanläheisiä.













Kaikenlaiset nuket ovat NIIIIIIN kivoja, ja haluaisin kokeilla tehdä niitä mahdollisimman paljon erilaisia ja mahdollisimman pian.
Nytkin minulla on pöydällä odottamassa valmiita muotoiltuja, maalattuja ja lakattuja päitä jotka huutelevat jo hameidensa perään, joo-joo tulossa on! :)








8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Nukkeja on niin iiihana tehdä! Jotenkinhan kaikessa käsintehdyssä on mukana se "luomisen henki" mutta kun nukeilla on vielä nuo silmät niin ne tuntuvat minusta ihan eläviltä :)

      Poista
  2. Ihanat! Kuningatar on aivan huippu, mutta tuo lemmikki! Voi apua, miten mahtava. Aivan valloittava maailma näistä aukeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Jännittävää on kyllä miettiä miten nämä keijut elävät..minä luulisin että oikein vanhan tammen sisällä… ihanassa puisessa palatsissa...ehkä pienten keijujen tehtävänä on harjata hämähäkki aina aamuisin? :D

      Poista
  3. Hei! Bongasin töitäsi Hatanpään Arboretumin kahvilasta ja ihastuin välittömästi! Mukaan lähtikin neljä A4-printtiä sekä nippu postikortteja (valinta oli vaikea, jokainen töistäsi olisi kelvannut mukaani). Tulin kurkkaamaan blogiasi, kun sen osoite printin takaa löytyi. Tyylisi on kerrassaan valloittava, ja nuo keijukaiset ovat upeita, hämähäkkiä unohtamatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pauliina! Kiitos kommentista, ihana kuulla että tykkäät töistäni! :)

      Poista
  4. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista