sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kuningattaren lemmikki, osa 1

Aloitin yhden nukkeprojektin kesällä vuonna 2014, ja tänään sain vihdoin sen valmiiksi, juhuu!! :) Sen kunniaksi ajattelin laittaa kuvia työn etenemisestä tänne blogiin. Kuvien taustalla näkyy myös vaihekuvia Sisareni sade ja Kaikkea kultaa kalliimpi-töistä.
Ajatus lähti keijuista, jotka olisivat hyvin, hyvin pieniä. Vähän niinkuin hahmot töissäni Tutkimusmatka ja Kotileikki. Nämä olisivat kuitenkin ihmiskasvoisia (tai keijukasvoisia) keijuja, eivät eläimiä.  Löysin kirpputorilta vanhan perunanuijan joka sopi loistavasti kuningattaren vartaloksi, joten Kuningattaresta tulikin sitten pikkusen isompi :) Tein kuningattarelle pari pientä keijua hoviväeksi. Ja se lemmikki sitten..nooo siitä vähän myöhemmin :)


Kuningattaren pää valmiiksi muotoiltuna. Pikkukeijujen päät


Tässä pikkukeijut ovat jo valmiita, ja Kuningatarkin on maalattu. Mekko ja kruunu ovat tekeillä.


Entäs se lemmikki sitten..arvaatteko mikä tästä on tulossa? Melko vaatimaton alku! :D


Nii-in! Hämähäkkihän siitä tuli, uskomatonta kyllä! :D
Tein karvan tekoturkiksesta, samasta josta tein myös keijujen hiukset.
Nämä hyppyhämähäkit ovat niin söpöjä! :) Ja mielenkiintoisia otuksia myös!

Huomenna otan kuvia valmiista nukeista paremmassa valossa, ja teen jatko-osan juttuun illalla.
Nähdään! :)


3 kommenttia:

  1. Hirvittävän söpö, onneksi eivät ole hyppyhämikset oikeesti noin isoja. Tälläisen hämiskammoisen pahin painajainen olisi ;)

    VastaaPoista
  2. :) Jep! Minä kyllä tykkään kaikenlaisista ötököistä. Meillä on jopa koppakuoriaisia (smaragdikukkakuoriaisia) kotona lemmikkinä :) Mutta ymmärrän kyllä että toisissa nämä hämähäkit ja muut aiheuttavat vilunväreitä!

    VastaaPoista