perjantai 31. tammikuuta 2014

Tammikuun touhuja

Tammikuussa tilit tasataan ja tavarat tilataan..vanha Joutomaalainen sananlasku! : D Täällä on siis tehty inventaariota ja erinäisiä muita paperihommia. Tavaroiden laskeminen, tai minkään muunkaan laskeminen, ei tosiaankaan ole mielipuuhiani! Ilmoitinkin jo meidän tytöille, että ensi joululomalla on tiedossa heillekin töitä viikkorahaa vastaan :)
Sitten olen tehnyt myös paljon mukavampia hommia, eli tilaillut lisää tavaraa tyhjentyneille hyllyille. Tilasin tuotteita jotka ovat olleet kaupassa suosituimpia, ja tietenkin aina koitan löytää myös jotain uutta.
Otan muuten mielelläni myös vastaan vinkkejä uusista tuotteista. Mitä sinä haluaisit nähdä Joutomaassa? Tässä jo perille ehtineitä tuotteita (Nouseva myrsky, Minttumaa, Arkkikauppa, Omstart)


Joulukuussa oli ihana hullunmylly ja tungos täällä kaupassa, historian paras kuukausimyynti! Muutenhan viime vuoden myynti ei ollut mitenkään loistava.  Monet jälleenmyyjäni vähensivät ostoja, tai joutuivat jopa sulkemaan ovensa, ja sehän näkyy sitten täällä päässä. Tässä tilanteessa sydäntä kyllä hiukan kylmää, millä keinoilla voin pärjätä jos liikkeiden ja kuluttajien tilanne vielä tänä vuonna pahenee? Olen aina ajatellut että lama ei koske meitä, ainahan ihminen sen postikortin voi ostaa. Mutta entä sitten jos potentiaalisia jälleenmyyjiä ei kertakaikkiaan enää ole? Onneksi messut ja myyntitapahtumat joihin osallistuin onnistuivat hyvin.


Tänä vuonna me aiommekin lähteä enemmän itse myymään kortteja ja printtejä turuille ja toreille. Tilasin juuri myyntiteltan, ja sen pitäisi saapua lähipäivinä. Toivotaan siis sateettomia kevät- ja kesäpäiviä ! :)
Kerron myyntitapahtumista tarkemmin myöhemmin, kun ajat ja paikat varmistuvat.
Lisätietoja myös täältä: Käsityökorttelin Facebook-sivulta, ja Käsityökortteli-blogista Käsityökortteli- myyntitapahtumat ovat Suomen Käsityöyrittäjien järjestämiä myyntitapahtumia, joissa myynnissä on vain Suomessa tehtyjä käsityötuotteita.
Tammikuun töihin kuului myös ikkunan jouluvalojen vaihtaminen kevätlamppuihin.
Kyllä sitä jo kaipaakin pinkkiä, vihreää ja keltaista! Kohta siirrän ajatukseni kokonaan kesään, kesän väreihin, ja iloisiin asioihin. Uudet kesäiset kortit odottavat tekijäänsä. 

2 kommenttia: