perjantai 8. marraskuuta 2013

Kohta nähdään messuilla!

Hei hulinaa! Justiinhan meillä oli kesä, ja nyt on jo Suomen Kädentaidot-messut Tampereella ensi viikolla!! Joutomaassa siis perinteinen messu- ym. hässäkkä päällänsä. Yleensähän kaikki kiireelliset asiat tuppaavat kasaantumaan, niinkuin nytkin. Samaan aikaan pitäisi saada joulukortit perille kaikille jälleenmyyjille, oma kauppa sekä nettikauppa joulukuntoon, ja kaikki tuotteet pakattua messuille. Satojen printtien ja julisteiden signeeraamiseen ja pakkaamiseen  menee, aina-yhtä-yllättävästi, paljon aikaa! Ja halusin taas tehdä messuille mukaan jotain kivoja uniikkijuttu yllätyksiä, ja nämä tuotteethan eivät tietenkään ole vielä läheskään valmiina..mutta asiat tuppaavat aina järjestymään, joten pidetään peukkuja että niin käy taas tälläkin kertaa. Ihanaa kyllä päästä taas messuille!

Uudet joulukortit ovat siis jo saatavana Joutomaa-kaupassa, ja kohta myös nettikaupassa. Ensimmäistä kertaa korteissani seikkailevat pöllöt! Löysin niin söpöjä yksilöitä etten voinut olla käyttämättä.
Kaikkien uutuuskorttien kuvat löytyvät täältä blogista sivulta TALVIUUTUUDET 2013


Nähdään siis Tampereella! Mukana on kaikkia A4-kokoisia printtejä (kehyksissä myös), julisteita, postikortteja, joulukortteja..koko valikoima siis! Niin ja sitten niitä yllätyksiä (toivottavasti, pitäkää peukkuja!) Joutomaan osasto on
 A-hallissa tutulla paikalla A604, Tervetuloa!
Uusimmat uutiset Joutomaasta, ja ehkä kuvia sitten niistä yllätyksistä, löydät täältä 
Messujen takia Joutomaa-kauppa on suljettu ke 13.11. - pe 15.11.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti