keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Joutomaa tulossa 3D:nä!

Jos olette ihmetelleet että mitä täällä oikeen puuhaillaan niin täällä leikitään :) Eli:

A) ostellaan kaikenlaisia kivoja materiaaleja joita voitaisiin ehkä käyttää
B) kokeillaan niitä kaikkia ja innostutaan/petytään ja yritetään uudestaan, innostutaan ja petytään
C) ostetaan lisää materiaaleja joita myös voisi kokeilla
D) ks. kohta b
E) Heitetään muutamilla edellä mainituilla materiaaleilla vesilintua, ollaan kiukkuisia ja sirotellaan tuhkaa päällemme
F) Koetaan Suuri Valaistumisen Hetki (jotka ovat erittäin harvinaisia näillä leveysasteilla :) Ja ei voida lakata hymyilemästä koko päivänä.


Tarkemmin sanottuna siis suunnitellaan uusia tuotteita. Ja en tiedä uskallanko sanoa tätä ääneen mutta tarkoitus on tehdä myös originaalitöitä myyntiin. Nyt puuhastelen parhaillaan kolmiulotteisten töiden (en tiedä vielä millä nimellä niitä kutsuisi, "kollaasiveistokset" kuulostaa kyllä aika juhlalliselta!) kimpussa.


Tälläinen yrittäminen ja erehtyminen on kyllä tosi terveellistä. En nimittäin koskaan tee mitään "pöytälaatikkoon", ja pelkään kuollakseni että joku menee pilalle. Eli jos aloitan jotain, niin se yleensä myös menee lopulta painoon. Pelkkä ajatuskin epäonnistuneista tekeleistä saa karvat nousemaan pystyyn, vai pitäisikö sanoa on ennen saanut. Nyt kun on antanut itselleen luvan vaan tehdä jotain vailla huolta, niin ideoita tulee ihan vaivaksi asti! :) Ja nurkat alkaa täyttyä niistä epäonnistuneista tekeleistä! :D


Kaupan puolella tapahtuu myös! Taas uusia ja ihania juttuja!


Kuten:Onnela Designin ihanat uutuudet, Irene-kukkarot ja Martta-laukut. Molemmat saatavana punaisena, harmaana ja keltaisena.


Susanna Mattheiszenin suunnittelemat hauskat käsinpainetut keittiöpyyhkeet ja ekologiset tiskirätit. Kuvioina maatuskat, pöllöparvi ja sammakkoprinssi/prinsessa.
The Soap Boutiquen hurmaavat saippuakakut, valmistettu käsityönä Suomessa. Joo-o! Ne on ihan oikeita saippuoita!! :)


Tervetuloa siis kauppaan, ja muuten jos olet ajatellut poiketa liikkessä joku lauantai, niin tällä viikolla kävisi hyvin :) Ensi ja sitä seuraavalla viikolla kauppa on nimittäin suljettu pe-su. Ensin on syysloma ja sitten Joutomaa-kauppa lähtee Osaava nainen-messuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti