torstai 9. syyskuuta 2010

Markkinoille menossa

Viime päivinä netti- ja puhelinyhteydet on pätkineet töissä pahasti. Sonera on purkanut tukiaseman jonkun remontin yhteydessä, ja uutta ilmeisesti asennetaan. Jos siis olet yrittänyt soittaa, ja yhteyttä ei ole saatu, niin en makaa etelässä rannalla vaan olen kyllä töissä, ihan oikeesti :) Olemme täällä kehitelleet uusia tuotteita...sen verran voin paljastaa että ne ei ole kokonaan paperia :)

Kaupassa on käynyt nyt tosi mukavasti asiakkaita, liekö sitten lehtimainostamisen ansiota vai ihan vaan sanan leviämisen? Markkinointia tehdään myös markkinoilla! Menen esittelemään Joutomaa-kauppaa, ja myymään tuotteita myyntitapahtumiin nyt seuraavana kahtena lauantaina ( jolloin kauppa on sitten kiinni). Otan markkinoille mukaan Joutomaa-tuotteiden lisäksi valikoiman tuotteita kaupan valikoimista. Tervetuloa mukaan! :) Tämän viikon lauantaina on Eko Turku- tapahtuma Metsämäessä ja ensi viikon lauantaina ja sunnuntaina Aura Street Market Brinkkalassa. Lisätietoja ajoista ym. 'MESSUT' sivulta.

Kaupassa on myös taas uusia tuotteita, kuten:

Susikon hienoja Akseli-heijastimia. Heijastimen voit ostaa valmiiksi koottuna tai koota itse, pakkauksessa on kokoamisohjeet. Hyvä lahja esim. insinööriyyteen taipuvaisille! :)

Ja uusia Pinnalla-tuotteita! Käsinpainetut 'Yksi lensi pois' - sarjan kassit ja korvakorut on valmistettu ekopuuvillasta. Kassin mukana saat myös hauskan varispinssin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti