tiistai 8. joulukuuta 2009

Mikä on roska?

Ollaan raahattu kaikenlaista sekalaista roinaa vanhasta työhuoneesta uuteen, kaupan takahuoneeseen. Koska mitäänhän ei saa heittää pois, niin esimerkiksi erilaista enemmän ja vähemmän työstettyä paperisilppua on kolmessa vuodessa kertynyt melkoinen määrä :) Periaatteessa tykkään tavaroiden järjestämisestä paikoilleen, siis sellaisten tavaroiden joilla ON joku paikka. Mutta epämääräiset paperikasat kyllä vievät ihmisestä mehut! Miten päättää se, mikä on säilyttämisen arvoista ja mikä ei??

Muutaman kerran on käynyt niin että kun on päättänyt vihdoin luopua jostain, muka tarpeettomasta, esineestä niin heti seuraavalla viikolla sitä olisi tarvittu! Usein aika äklöstäkin kirpputorilöydöstä saa hiukan tekemällä vaikka kuinka hienon. Ongelmaksi muodostuu vain ajan puute!


No, ainakin maalit ovat jo laatikossa :) Pensseleille ja kynille keksin kanssa hyvän paikan (yhdestä antiikkilöydöstä :) Näytän kuvan myöhemmin..siis jos suunnitelma onnistuu :)

Kaupan puolella asiat rullaa oikein mainiosti! Asiakkaita on käynyt, ja tuotteista on tykätty! Uusia tuotteita uusilta tekijöiltäkin on taas kaupassa, siitä lisää huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti