perjantai 18. syyskuuta 2009

No hei!

Tämä on ihka uusi blogini, tervetuloa! Mukavaa että löysit tänne :) Englanninkielinen blogini löytyy täältä: My older blog, in English, is here: http://reettaisotupasiltanen.blogspot.com/. Tämä blogi on perustettu kohta-ihka-oikean kauppani/työhuoneeni kunniaksi, ja kertoo kaikesta mitä Joutomaassa oikein tapahtuu.Nyt liiketilassa, Kellonsoittajankatu 8:ssa näyttää vielä tältä:
Näyteikkuna on kyllä hieno, vai mitä? Siis tarkoitan tietenkin muodoltaan :), sisäpuoli on vielä säälittävä, mutta lupaan paneutua siihen ensi tilassa, kunhan saadaan sisätila sen verran siistiksi että paperi voidaan ottaa pois...siihen taitaa mennä vielä jonkun aikaa... sisällä näyttää nyt tältä, Tämä on tuleva myymälä, seinät ovat jo pystyssä...

Ja yläpuolella näkyy tuleva toimisto-nurkkaus, laatikostot=tuleva työpöytä, kierrätyskeskuksesta pelastettu ja maalattu. Kuvissa näkyy myös melkoinen määrä erilaisia telineitä ja vimpaimia, jotka ovat tulossa mukaan Aura Street Market- markkinoille huomenna. Korttiteline valmistui tänä aamuna, aviomiehen designia, niinkuin muutkin telineet ja esim. myymälän seinät. Aviomiehen idea oli myös pukea tämä työhuoneen=myymälän takahuoneen pöytä allekirjoittaneen legginseihin..uskokaa minua, tältä mieheltä löytyy ratkaisu kaikkiin maailman ongelmiin, ja lisäksi erittäin nopeasti ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti